25n
25N
25N

Benetússer amplia i millora el Parc Montealto

Benetússer amplia i millora el Parc Montealto
21/02/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa una obra d’ampliació i adequació del Parc Montealto situat al costat del col·legi Blasco Ibáñez entre els carrers Monte Alto, Mestre Atanasio García Zapater i passatge Rogelia Antón.

Aquesta ampliació, subvencionada per la Diputació de València, contempla noves entrades accessibles amb rampes, espais enjardinats, fonts i una zona de gimnàstica terapèutica per a majors amb aparells bio-saludables, cedits per la Mancomunitat de L’Horta Sud. Així mateix es renovarà amb fons propis de l’Ajuntament l’espai de joc infantil.

En una futura fase el projecte es contempla estendre i millorar la zona d’esplai caní, que ara mateix serà dotada amb una font per a mascotes i també es crearà una zona jove destinada a la pràctica de parkour.

Segons explica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, “en l’anterior legislatura el Consistori va invertir 800.000 € en els terrenys per a aquesta ampliació i ara es disposa a adequar el parc, reordenar-lo i fer-lo encara més accessible amb una ajuda de 68.500 € de Diputació i també amb fons propis de l’Ajuntament”.

S’ha prioritzat convertir aquest espai lliure públic en una àrea en la qual destaque la presència d’arbratge i vegetació, que proporcione la qualitat ambiental que requereix la zona i les activitats que allí es desenvolupen.

Les obres d’ampliació i millora del Parc Montealto tindran una duració aproximada de dos mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dinou =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud