25n
Orgull
Orgull

Benetússer millora les condicions laborals del seu personal de neteja i jardineria

Benetússer millora les condicions laborals del seu personal de neteja i jardineria
15/07/2021 -

L’empresa municipal Benesermu SAU ha signat un acord col·lectiu per a millorar les condicions laborals del seu personal de neteja viària, d’edificis i locals i de jardineria.

Amb aquesta signatura, s’estableix un nou marc regulador que garanteix a la plantilla l’increment salarial durant el període 2020-2022, així com l’establiment d’una prima pel treball de reforç intensiu realitzat durant el període covid-19.

D’altra banda, es valora la protecció de l’SMI, regulant els plusos que el confirmen d’acord amb les indicacions de la Inspecció de Treball, així com l’increment del plus de falles o de les hores extraordinàries.

“Amb aquest acord, des de l’ajuntament expressem la nostra voluntat de treballar sempre per la millora dels drets laborals de tots els empleats i empleades a càrrec nostre, tant en matèria social com econòmica, garantint que les condicions siguen justes i concorde a les noves realitats que vivim”, informa l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

En aquest sentit, a més de l’increment salarial, destaca l’equiparació dels permisos retribuïts dels sectors de neteja viària i jardineria als establits en el conveni de neteja d’edificis i locals, així com una millora general en matèria de conciliació que engloben des de la reducció de jornada, als permisos de lactància o la cura dels fills i filles afectats per malalties greus.

En les negociacions de l’acord, que es van iniciar abans de la pandèmia, han intervingut, d’una part, l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, com a Presidenta del Consell d’Administració de Benesermu; Francisca Lon Mateu, consellera vocal del mateix i Ernesto Casino Bueno, Secretari del Consell d’Administració de l’empresa; i de l’altra, els delegats sindicals de Benesermu i representants de CCOO del Hàbitat del PV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =