25n
25N
25N

Benetússer millora l'accessibilitat en tres carrers més del municipi

Benetússer millora l'accessibilitat en tres carrers més del municipi
24/01/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer posa en marxa diferents obres en la població aquesta setmana amb la finalitat de millorar l’accessibilitat, voreres, pavimentat i la xarxa d’aigua potable.

En el primer tram del Carrer Mariano Benlliure s’està treballant en la millora de l’accessibilitat, xarxa d’aigua potable i paviment. S’adaptaran els passos de vianants a la normativa vigent per a millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, també es millorarà l’evacuació d’aigües pluvials mitjançant la inclusió de pendents cap als laterals del carrer que conduïsquen l’aigua als nous embornals de nova execució.

Al seu torn el dia 27 de gener s’iniciaran una obra similar al carrer Palleter des del Camí Nou fins a la plaça de Lepanto.

També es realitzaran obres en el tram final del carrer Ramón y Cajal amb Salvador Carbó, es procedirà a substituir la xarxa de sanejament existent. Es connectaran a la nova xarxa els nous embornals realitzats i es realitzaran nous pous de registres.

El cost de les obres ascendeix a un total de 201.934.62 € subvencionats per la Diputació de València a través del programa SOM i tindran una duració aproximada de quatre mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus