25n
25N
25N

Benetússer intensifica els controls per a garantir les mesures de contenció de la COVID19

Benetússer intensifica els controls per a garantir les mesures de contenció de la COVID19
10/08/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, en coordinació i col·laboració amb la Policia Local del municipi, està intensificant les accions per a garantir les mesures per a frenar l’expansió del COVID19, a través de més controls als carrers i l’augment en la tramitació de sancions.

Només durant aquesta última setmana la Policia Local de Benetússer ha tramitat 45 sancions per mal ús de la mascareta, 19 d’elles durant el cap de setmana.

“Ens trobem davant una situació en la qual hem de fer complir les mesures necessàries marcades per les autoritats competents per a frenar l’expansió del COVID19. Apel·lem a la responsabilitat individual dels nostres veïns i veïnes, que, en general, mantenen un comportament exemplar, però també es donen casos en els quals no respecten eixes mesures. Per això hem reforçat els controls i la informació als carrers de Benetússer, posant l’accent principalment en els llocs freqüentats per joves”, ha assegurat l’alcaldessa en funcions i regidora de Policia, Dolors Tarín Belda.

En aquest sentit, ha recordat que la setmana passada es van incorporar a la Policia Local 5 nous agents, “una incorporació gràcies a la qual podrem donar millor cobertura davant aquesta situació”, ha explicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =

museo prehistoria