25n
25N
25N

Benetússer instal·larà dos semàfors sonors per a invidents en el Camí Nou

Benetússer instal·larà dos semàfors sonors per a invidents en el Camí Nou
21/03/2017 -

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Benetússer informa de la col·locació de dos semàfors sonors per a invidents en l’avinguda Camí Nou del municipi. L’objectiu a mitjà termini de la regidoria és adaptar tots els semàfors d’aquesta via.

L’acció s’emmarca dins dels esforços que totes les regidories estan fent per a aconseguir que Benetússer siga un municipi totalment accessible per a persones amb qualsevol tipus de diversitat funcional. Els dos semàfors sonors s’instal·laran gràcies a les gestions que la regidora de Benestar Social Paqui Lon porta realitzant en els últims tres mesos amb els organismes i tècnics especialistes en baixa visió.

“Els semàfors sonors són un pas més per a aconseguir que els veïns i veïnes amb algun tipus de diversitat funcional puguen gaudir del seu poble com qualsevol altra persona”, comenta Paqui Lon. La regidora afig que, a mitjà termini, l’objectiu és que tots els semàfors de l’avinguda Camí Nou s’adapten a causa que és “una zona molt transitada per les persones i amb molt trànsit de vehicles”.

Ahir dilluns s’han realitzat les últimes proves amb unes veïnes amb dificultats visuals greus per a procedir a la instal·lació dels nous dispositius sonors que no solament ajudaran a creuar el carrer de forma més segura a persones invidents si no també a majors, xiquets o persones amb mobilitat reduïda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

museo prehistoria