25n
25N
25N

Benetússer inicia el nou curs escolar reforçant mesures per a augmentar la seguretat en els centres

Benetússer inicia el nou curs escolar reforçant mesures per a augmentar la seguretat en els centres
07/09/2020 -

Benetússer ha iniciat el nou curs escolar reforçant les mesures per a augmentar la seguretat en els centres educatius de la localitat. Per a això, el consistori ha coordinat el tall i senyalització de carrers per a evitar aglomeracions en les entrades i eixides i ha reforçat la neteja en els centres en horari lectiu.

“La setmana passada ens vam reunir amb la comissió COVID19 del consell escolar per a consensuar amb els agents implicats una “tornada a escola” la més segura possible. Escoltem les seues propostes i les hem implementades seguint uns protocols”, ha recordat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Per a comprovar l’eficàcia del nou operatiu, tant a primera hora del dia, com a última, la regidora d’Educació ha realitzat una primera ronda de control per a avaluar el dispositiu i poder efectuar totes les millores necessàries per a continuar garantint als i les escolars de Benetússer un curs escolar el més segur possible.

“Volem que tant els pares i mares, com l’alumnat i el professorat, tinguen la tranquil·litat que la volta a les aules s’ha donat amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries”, ha manifestat la regidora d’Educació, Ana Martín.

Així doncs, durant el matí del primer dia de classe, s’ha activat un operatiu en tots els centres de la localitat, seguint el protocol establit la Policia Local de Benetússer d’adequació dels carrers en les quals es troben les entrades i eixides dels col·legis i instituts. Un pla elaborat per a descongestionar els accessos en els moments d’entrada i eixida, amb la finalitat de garantir el distanciament necessari.

D’altra banda, l’ajuntament ha reforçant la neteja dels centres educatius públics, adequant aquest servei a l’horari lectiu per a garantir una correcta higienització dels espais. També les brigades de neteja i conserges desinfecten cada dia l’entrada als centres abans del començament de la jornada escolar.

D’igual manera, el consistori ha proporcionat als conserges dels col·legis motxilles de desinfecció perquè els conserges puguen deixar les zones comunes i els patis lliures de tota càrrega viral.

Durant aquesta setmana, també es produirà el trasllat de material sobrant dels centres a les sales habilitades per a això pel consistori en el centre Villar Palasí, amb la finalitat de descongestionar els espais per a garantir el manteniment de la distància de seguretat interpersonal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =