25n
25N
25N

Benetússer inicia les seues Nits d'Estiu amb gran èxit d'assistència

Benetússer inicia les seues Nits d'Estiu amb gran èxit d'assistència
06/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ja ha posat en marxa la seua programació cultural estival, amb la celebració de la primera de les Nits d’Estiu, un circuit d’actuacions musicals i teatrals amb les quals un dia a la setmana el consistori acosta la cultura gratuïtament als seus veïns i veïnes.

“Després d’uns mesos molt durs per a la població veiem necessari mantenir la programació cultural d’estiu, això sí, incloent-hi variacions que ens permeten respectar totes les mesures de seguretat i higiene establides pel Govern per a fer front a la COVID-19”, ha afirmat l’alcaldessa Eva Sanz.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Juan Alarcón, ha recordat les mesures de seguretat necessàries, “mantenir les distàncies exigides en les localitats -motiu pel qual comptem amb un aforament espectacle és de 107 places-, disposar d’un únic accés per a facilitar el control o garantir la desinfecció amb gels hidroalcohòlics”.

Programació cultural

L’Ajuntament de Benetússer ha preparat una programació cultural per a una nit setmanal durant els mesos de juliol, agost i setembre centrada en actuacions musicals, teatrals i cinema d’estiu.

La programació cultural es va estrenar en la nit del divendres amb una actuació musical en la qual els ciutadans i ciutadanes de Benetússer van gaudir de les cançons pròpies i poemes musicats d’Isabel Doceda i José Cubells i van realitzar un ‘Viatge musical per Amèrica Llatina’, de la mà d’Isabel Cunyat i Juan Castillo.

El segon divendres de juliol el teatre serà el protagonista amb l’estrena de l’obra ‘Las palabras del viento’, del grup agrupació cultural La Pasión, dirigida per Arnau León i interpretada per Mª Carmen Fernández i Ángel Adame. El teatre serà també protagonista el divendres 17 juliol, amb l’obra ‘Pareja abierta’, amb Verònica Garrido i Toni Felguera, del grup de teatre Els Escalons.

El divendres 24 de juliol els veïns i veïnes de Benetússer podran gaudir de la música amb ‘Nit coral a la fresca’ de la Coral Mare de Déu dels Socorrs i el divendres 31 podran delectar-se amb un recital de poesia a càrrec del grup Versos al Viento.

Agost estarà dedicat al seté art. Durant aquest mes els i les habitants de la localitat viuran nombroses aventures amb el millor cinema del moment “a la fresca”.

El mes de setembre es podrà assistir tant a obres teatrals com ‘El cartero del rey’, gaudir amb danses tradicionals a càrrec de Hawwara i Tuzer i amb el concert de la Unió Musical.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

lleida 2020
activem alfafar