25n
25N
25N

Benetússer impulsa Concilia Estiu, un pla de conciliació familiar i laboral amb reforç educatiu

Benetússer impulsa Concilia Estiu, un pla de conciliació familiar i laboral amb reforç educatiu
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha obert el termini de sol·licitud de places del Pla Concilia Estiu 2020, un pla de conciliació laboral i familiar amb reforç educatiu que s’emmarca dins del Pla de Recuperació Econòmic i Social de Benetússer COVID-19. Tal com assenyala l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, “el pla Concilia Estiu pretén ser aquesta ajuda que necessiten les famílies amb dificultats per a conciliar”.

“Des de l’Ajuntament de Benetússer som conscients de la dificultat que tenen algunes de les nostres famílies i per a conciliar la vida laboral i familiar en èpoques estivals, una necessitat que s’incrementa tenint en compte la situació actual, en la qual la possibilitat de comptar amb l’ajuda d’àvies i avis es veu molt limitada, sobretot per mantenir la seguretat d’aquests”, ha explicat l’alcaldessa.

En aquest programa municipal podran participar nens i nenes d’entre 3 i 12 anys empadronats a Benetússer, els pares dels quals treballen durant el període de realització del programa i no tinguen cap possibilitat de flexibilitzar els seus horaris; famílies monoparentals femenines o monoparentals i mares víctimes de violència de gènere que no tinguen possibilitat de teletreballar. Totes les persones sol·licitants hauran d’aportar una justificació de l’empresa on s’especifique el període de treball.

Per part seua, la regidora de regidora d’Igualtat, Educació i EPA, Biblioteca i Personal, Ana Martín, ha explicat que “aquest programa comptarà amb totes les mesures de protecció sanitàries amb els seus respectius protocols que facilitaran l’estada dels nostres més petits”.

Les persones interessades podran sol·licitar participar en aquest programa fins al 24 de juny en l’oficina virtual de l’Ajuntament de Benetússer o telefonant al 96 375 77 00 per a sol·licitar cita prèvia i lliurar la documentació en el departament d’Educació.

Finalment, l’alcaldessa ha manifestat que “lamentem no poder dur a terme nostra tradicional Escola d’Estiu, amb més de vint anys de realització, però hem hagut de prendre mesures excepcionals per a aquests moments tan nous i difícils per a tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =