25n
25N
25N

Benetússer signa un conveni amb la Fundació Adecco per al desenvolupament de programes d'inserció laboral

Benetússer signa un conveni amb la Fundació Adecco per al desenvolupament de programes d'inserció laboral
12/02/2019 -

L’Ajuntament de Benetússer i la Fundació Adecco han signat aquest matí un conveni de col·laboració per al desenvolupament, conjunt, d’activitats i programes d’orientació i integració laboral que faciliten l’accés a un lloc de treball als col·lectius més desfavorits. La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí en la seu de la Fundació Adecco amb la presència de l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz i Mercedes Alcover com a representant d’Adecco.

D’aquesta forma, l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Benetússer, que ja realitza una labor d’orientació laboral, podrà millorar la seua oferta en poder accedir a les bosses d’ocupació, els programes de beques i a l’oferta de formació, investigadora i tecnològica de la Fundació Adecco. “Per a nosaltres és un gran avanç poder comptar amb una entitat com la Fundació Adecco per a poder oferir solucions laborals i de formació als veïns i veïnes que més dificultats tenen per a accedir al mercat laboral”, explica l’alcaldessa Eva Sanz.

La Fundació Adecco és una entitat sense ànim de lucre que aposta per la inserció laboral de les persones, que, per diferents motius, s’enfronten amb grans dificultats per a trobar ocupació com a persones amb discapacitat, majors de 45 anys, persones amb responsabilitats familiars no compartides, dones víctimes de violència de gènere, joves amb dificultats d’accés al mercat de treball, parats de llarga durada o persones en risc d’exclusió social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa