caixa popular

Benetússer estrena App mòbil que permet comunicar incidències

Benetússer estrena App mòbil que permet comunicar incidències
10/05/2018 -

L’Ajuntament de Benetússer ha llançat una nova eina per a millorar la participació ciutadana i la comunicació entre els veïns i el consistori. Es tracta de l’APP Benetússer, una aplicació mòbil per a telèfons intel·ligents i tablets digitals que ja està disponible per a Android i iOS.

El regidor de Comunicació, Modernització i Transparència, Rafa del Riu, presenta l’aplicació com “un canal més de participació que permetrà fer un seguiment d’incidències i de les propostes veïnals”.

Gràcies a la tecnologia mòbil l’Ajuntament podrà realitzar avisos mòbils i potenciar la participació ciutadana mitjançant la realització d’enquestes ciutadanes.

Amb aquesta nova aplicació els veïns i veïnes podran avisar al consistori des dels seus telèfons dels desperfectes que troben en la via pública; aquestes al seu torn seran remeses al departament corresponent per a esmenar la incidència de la forma més àgil. A més, explica el regidor, “també podran consultar diferent informació municipal com: notícies, anuncis, agenda d’esdeveniments, farmàcies de guàrdia, portal de transparència, directori comercial i telèfons d’interés”.

Pròximament es programarà una sessió formativa per a explicar el seu ús i potencial a la ciutadania encara que l’aplicació té un funcionament molt intuïtiu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − un =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018