25n
25N
25N

Benetússer entrega 222 beques de menjador escolar durant l'alerta sanitària

Es realitzarà una inversió inicial de 12.590€ per a ajudar a aquestes famílies i s’ampliaran les ajudes fins a la reobertura dels centres educatius o fins que finalitze el curs escolar.

Benetússer entrega 222 beques de menjador escolar durant l'alerta sanitària
10/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer a través de la regidoria de Benestar Social està intensificant els seus esforços per ajudar a les famílies amb escolars que puguen veure’s en una situació de necessitat durant aquesta alerta sanitària. A aquest efecte, entregarà vals intercanviables per menjar a tots els escolars del municipi que arran de la crisi hagen deixat de percebre la beca de la Conselleria d’Educació per al menjador escolar, que estaven subvencionats parcialment.

Com anuncia la regidora de Benestar Social, Carmen Elvira Albors Gil, “s’entregaran 222 beques de menjador, a raó de 2 a 4€ al dia per escolar, per a gastar en aliments”. Aquestes ajudes seran finançades per l’Ajuntament amb una inversió inicial de 12.590€.

Durant els pròxims dies, s’entregarà porta a porta els vals de menjar per valor de 5€ fins a completar les quantitats corresponents en funció del percentatge de la beca que tingueren concedida. Aquests vals podran intercanviar-se en qualsevol establiment de la cooperativa Consum de Benetússer fins a desembre de 2021. Les beques es concediran amb caràcter retroactiu des del 23 de març i fins que es reprenguen les classes o finalitze el curs escolar en defecte d’això.

Per part seua, la Conselleria d’Educació va posar en marxa un programa per a ajudar a escolars amb un 100% de la beca concedida. No obstant això, l’Ajuntament de Benetússer, coneixedor de les necessitats que poden sorgir durant aquest període de crisi sanitària ha volgut garantir l’alimentació d’aquests xiquets i xiquetes de la població durant el període de confinament i tancament de les escoles. És per això que “el departament de Serveis Socials ha treballat a tot ritme en col·laboració amb els col·legis i el Padró municipal per a tirar avant aquestes ajudes” conclou l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =