25n
25N
25N

Benetússer elabora un protocol normatiu per a garantir una tornada segura a l'Escola d'Adults

Benetússer elabora un protocol normatiu per a garantir una tornada segura a l'Escola d'Adults
01/09/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha obert el termini de matriculació de l’Escola d’Adults (EPA) del municipi, un curs que seguirà un protocol normatiu elaborat pel consistori i que recull totes les mesures sanitàries necessàries per a fer front al COVID19.

Fins a l’11 de setembre els alumnes que vulguen matricular-se podran fer-ho acudint a la seu de l’EPA, en la Plaça Cardenal Benlloch, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 18 a 20 hores o trucant al telèfon 96 376 18 95.

“Després de sis mesos reobrim l’Escola d’Adults, atesa la realitat actual, complint totes les mesures marcades per les autoritats competents per a garantir que els nostres usuaris i usuàries puguen continuar formant-se de manera segura”, ha manifestat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Així doncs, el consistori ha elaborat un protocol d’actuació específic per a aquest servei. “En concret, a les aules hi haurà una distància interpersonal de 2 metres, serà obligatori l’ús de màscara per part de l’alumnat i el professorat, s’haurà de realitzar la desinfecció de calçat i de mans, per al que es facilitarà gel hidroalcohòlic”, ha explicat la regidora d’Educació, Ana Martín.

“A més, es faran grups bambolla de fins a 10 persones i, si s’excedeix el nombre de persones matriculades per classe, es contemplarà un desdoblament d’alumnat. Així mateix es reforça la neteja de l’edifici i es garantirà la correcta ventilació i desinfecció de les aules en els canvis de classe”, ha afegit.

Aquesta escola per a persones adultes ofereix cursos de formació bàsica com d’alfabetització, per a neolectores i educació base. També ofereix cursos de valencià de diferents nivells –des de l’A1 al C- i de castellà per a estrangers –dos nivells-.

D’igual manera, també s’ofereixen cursos i tallers de diversos nivells d’anglés (d’A1 a B2), es fan classes de dibuix i pintura, de ceràmica i de fotografia digital (dos nivells).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =