25n
25N
25N

Benetússer demana ajuda a la Diputació per a ampliar el poliesportiu

L’Ajuntament d’Eva Sanz escometrà la urbanització de la parcel•la que hi ha al costat del recinte esportiu municipal i sol·licita el suport de la Corporació per a completar les instal·lacions

Benetússer demana ajuda a la Diputació per a ampliar el poliesportiu
13/11/2016 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut a l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, qui li ha traslladat les necessitats del seu municipi, en la comarca de l’Horta Sud. En concret, Sanz ha demanat ajuda a la Corporació per a completar les obres de les instal·lacions esportives municipals.

El full de ruta de l’Ajuntament de Benetússer passa per urbanitzar la parcel·la que hi ha al costat del poliesportiu, amb els diners del Plan  Confianza que “sembla que finalment rebrem, després de retardar-se una ajuda que està pendent des de 2009”, ha explicat l’alcaldessa. El pas següent seria completar les instal·lacions esportives amb les quals compta el municipi, amb un camp de futbol i pistes de tennis i pádel en aqueix terreny municipal que hi ha entre el poliesportiu i l’Institut Mª Carbonell, en el carrer de l’Esport.

El projecte presentat i aprovat en el Plan Confianza, d’abril de 2009, contemplava l’ampliació de les instal·lacions esportives de Benetússer, que és la part per a la qual se sol·licita l’ajuda de la Diputació, una vegada invertits els diners d’aquest pla en el condicionament del descampat que hi ha al costat del poliesportiu.

El president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, ha instat a l’alcaldessa, Eva Sanz, a presentar per escrit la sol·licitud, adjuntant una memòria del projecte, perquè els tècnics de la Diputació puguen estudiar la viabilitat de l’ajuda, que en cas de produir-se podria arribar a través dels plans provincials o d’alguna línia específica com la destinada a instal·lacions esportives.

Eva Sanz, per la seua banda, ha qualificat la trobada amb el president com “molt productiva” i ha posat en valor la nova política provincial. “Sembla que els ajuntaments som ja majors d’edat i podem decidir on destinar els fons provincials, segons les necessitats reals de les nostres poblacions”, ha declarat Sanz.

Benetússer ha rebut enguany al voltant de 750.000 euros en ajudes de la Diputació de València, a través dels principals plans provincials. D’aquesta partida global, 520.000 euros van arribar via el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS), que es van destinar a la reurbanització de diversos carrers del municipi, així com de les places enjardinades de l’Horta i Lepanto, la millora de l’accessibilitat en el centre cultural El Molí i la reparació de la Casa Consistorial.

La partida del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), un total de 180.000 euros, s’ha invertit en clavegueram, accessibilitat i asfaltat, al que cal sumar els 46.000 euros del Pla de Camins i Vials per a la millora dels camins rurals del municipi. Ara, la prioritat de l’Ajuntament de Benetússer és escometre l’ampliació de les instal·lacions esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =