25n
25N
25N

Benetússer crea un equip d'informadors per a conscienciar a la ciutadania sobre la Covid-19

Quatre treballadors, procedents del programa ECOVID, resoldran els dubtes de la ciutadania en mercats, places i carrers de la localitat

Benetússer crea un equip d'informadors per a conscienciar a la ciutadania sobre la Covid-19
04/12/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer continua incrementant les mesures per a lluitar contra l’alta taxa de contagis existent en el municipi i, per a això, cerca conscienciar a la ciutadania perquè reforcen el compliment de les mesures sanitàries de cara al pont i, especialment, davant les festes nadalenques.

Per a això, s’ha posat en marxa un nou equip d’informadors, integrat per quatre persones procedents del programa ECOVID, encarregat d’informar en mercats, places i carrers de la localitat sobre la Covid-19, així “com de resoldre els dubtes dels ciutadans a l’hora de fer front al virus”, afirma l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, que afig “volem incidir en les normes, informar a peu de carrer sobre la importància d’evitar les aglomeracions o de respectar la distància de seguretat durant els esmorzars escolars”. Normes ja molt esteses en el municipi, però que no sempre es respecten durant el dia a dia, per la qual cosa poden ser motiu de contagi.

L’equip d’informadors, després de rebre formació sobre protocols sanitaris i ser orientat sobre la situació en el municipi, començarà la seua labor demà, 5 de desembre, durant el desenvolupament habitual del mercat ambulant de la localitat. Els ciutadans i ciutadanes podran trobar-los en els accessos de c/Miguel Hernández, c/Gómez Ferrer i c/Mercat, per a recordar les normes a l’hora de comprar en les diverses parades del mercat. A més, amb l’objectiu de prevenir els contagis, s’ha procedit a reforçar les mesures de seguretat de la zona mitjançant termòmetres i marcadors de distància entre comerciants i clients.

Aquesta disposició se suma a les diferents iniciatives que el consistori benetussí ha posat en marxa amb la finalitat de complementar les mesures extraordinàries decretades per a limitar accessos a espais públics i suspensió de serveis municipals en el context de la crisi de la Covid-19. En aquest sentit i seguint les recomanacions sanitàries, el consistori ha acordat al costat dels municipis veïns d’Alfafar, Llocnou de la Corona i Sedaví prolongar les mesures, preses de manera conjunta el passat 2 de novembre, per a conjuminar esforços en la lluita contra el virus en unes localitats que compten amb una mobilitat comptant entre els seus ciutadans i ciutadanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + catorze =