25n
25N
25N

Benetússer crea un banc d'ordinadors per a reduir la bretxa digital

Benetússer crea un banc d'ordinadors per a reduir la bretxa digital
14/09/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa el ‘Banc d’ordinadors’, un nou programa que s’emmarca dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal i que consta de diverses fases.

“Amb aquest programa volem que les persones que no poden accedir a la tecnologia per falta de recursos puguen comptar amb un ordinador en cas que el necessiten per motius d’estudi o treball. Volem tancar així la bretxa digital existent i fomentar la igualtat d’oportunitats”, ha explicat el regidor de Joventut, Denis Madrid.

El programa, gestionat també per la Regidoria de Joventut i la d’Informàtica, consta de quatre fases. En una primera es recollirà el material (ordinadors o components -torres, portàtils, teclats, ratolins, altaveus, càmeres web…-) que els veïns i veïnes podran depositar en el CIJ de Benetússer tots els dilluns de 9 a 13 hores.

Una vegada es tanque el termini de recollida, es passarà a revisar per professionals el material entregat per la ciutadania per a fer un primer garbellat i saber quines peces es poden reciclar i quines peces no.

Després d’aquesta segona fase es realitzaran els tallers de recuperació, en els quals es farà la posada a punt d’ordinadors, deixant-los totalment operatius per al seu ús.

La quarta i última fase és la del lliurament de material a la gent que més ho necessita, prioritzant a aquelles persones que necessiten comptar amb un equip informàtic per motius laborals o educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 9 =