25n
25N
25N

Benetússer contínua reforçant el servei de neteja i desinfecció municipal

Benetússer contínua reforçant el servei de neteja i desinfecció municipal
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha decidit reforçar el servei de neteja del municipi després de comunicar-se, dilluns passat, l’entrada de la Comunitat Valenciana en la fase 3 del procés de desescalada marcat pel Govern d’Espanya.

Aquesta decisió ve motivada per l’augment de la mobilitat dels veïns i veïnes del municipi, així com per l’obertura dels parcs infantils municipals. És per això que s’ha reforçat la desinfecció diària i exhaustiva dels parcs infantils de la localitat per part de l’Ajuntament i Benesermu, el servei de neteja municipal.

Com a novetat principal, des del consistori s’ha instaurat un servei de neteja nocturn, que porta en funcionament des del passat 8 de juny, i que s’ha focalitzat, sobretot, en el mobiliari urbà.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, destaca que “és necessari que tots els matins trobem els parcs infantils i el mobiliari urbà -com són els bancs- en perfecte estat, lliure d’aquestes possibles càrregues virals. Per aquest motiu, aquest servei es realitza cada dia al matí i a la nit, de dilluns a dissabte.

Sanz ha destacat que des del principi de l’alarma sanitària una de les prioritats es va materialitzar en el funcionament continu d’una màquina “hidronetejadora” per a realitzar una desinfecció exhaustiva subjecta a les normes i recomanacions marcades des del Ministeri de Sanitat, i que es va complementar amb el suport dels tractors i l’UME.

“Ara reforcem aquesta neteja diària de les vies públiques amb l’acció específica en elements urbans en horari nocturn”, ha indicat. “A més, per a aquest servei s’ha contractat dues persones, que realitzaran la neteja de manera manual per a respectar a la població en l’horari diürn”, ha conclòs.

El producte emprat per a aquest servei és l’hipoclorit sòdic, al 0,1%, tal com indica el Ministeri de Sanitat, i respecte a aquest, es recomana als pares i mares tenir en compte que, encara que amb escassa probabilitat, pot danyar algun teixit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =