25n
25N
25N

Benetússer contínua amb les obres de millora en punts clau per a la vida local

Benetússer contínua amb les obres de millora en punts clau per a la vida local
12/08/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer continua desenvolupant i finalitzant durant aquest mes d’agost obres de millora en punts clau per a la vida local.

“Gràcies a la continuació d’aquests treballs a la volta de l’estiu podrem comptar amb unes instal·lacions renovades perquè els nostres veïns i veïnes puguen gaudir-les”, ha indicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, durant una visita per algunes de les obres que estan en actiu. En aquest recorregut va estar acompanyada per la primera tinenta d’alcalde, Ana Martín, i durant el mateix van poder conéixer de primera mà l’evolució d’aquests treballs.

En primer lloc, van visitar la zona del parc de Blasco Ibáñez, en la zona de Muntanya Alta, que s’està convertint en una zona d’oci on els aparells biosaludables tindran un marcat protagonisme.

Seguidament, l’alcaldessa i la primera tendent d’alcalde van poder conéixer l’espai reservat per a l’ampliació del cementeri municipal, que comptarà amb un nou tram en la part posterior.

En la seua visita al pavelló municipal d’esports, van poder conéixer de primera mà l’evolució del procés de canvi de coberta de l’est edifici, així com la millora i adequació de les pistes poliesportives.

A més, la setmana passada es va fer el canvi de paviment del tram final de l’Avinguda Paiporta que contacta amb Camí Nou, un treball que s’ha realitzat en aquestes dates per a reduir al màxim les molèsties als veïns i veïnes.

També aprofitant aquests mesos d’inactivitat derivada de la presència del COVID19 s’ha dut a terme la reparació de les goteres del Centre Municipal de Convivència, més conegut com el centre dels Jubilats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 14 =