25n
25N
25N

Benetússer consensua amb els centres escolars una tornada a l'escola amb totes les mesures de seguretat

Benetússer consensua amb els centres escolars una tornada a l'escola amb totes les mesures de seguretat
03/09/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha consensuat amb els agents implicats una tornada a l’escola amb totes les mesures sanitàries necessàries per a fer front al COVID19, després de les últimes actualitzacions en les instruccions marcades per les autoritats competents.

Això és els acords en la comissió COVID19, creada d’acord amb el Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal, que s’ha celebrat entre el consistori i els centres d’educació pública i concertada del municipi, associacions de mares i pares i la Policia Local per a reforçar les mesures de seguretat i higiene en els centres.

“Com a administració més pròxima a la ciutadania hem de garantir una volta a la normalitat educativa en la qual se seguisquen totes les mesures pautades per les autoritats competents. En el nostre municipi hem implementat altres mesures addicionals per a reforçar-les i donar més tranquil·litat als pares i mares, a l’alumnat i al professorat”, ha manifestat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Així doncs, a més de complir amb les mesures marcades per les conselleries d’Educació i Sanitat i els ministeris homòlegs, la Policia Local de Benetússer ha creat un protocol d’adequació dels carrers en les quals es troben les entrades i eixides dels col·legis i instituts per a descongestionar els accessos en els moments d’entrada i eixida, amb la finalitat de garantir el distanciament necessari.

També per part de l’ajuntament s’ha acordat reforçar la neteja dels centres educatius públics, adequant aquest servei a l’horari lectiu. “Es tracta d’una laboral essencial que és de vital importància en aquests dies. Sens dubte, el personal de neteja és també una figura clau en cada centre educatiu en la lluita contra el COVID19”, ha assegurat la regidora d’Educació, Ana Martín.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Benetússer també ha posat a la disposició dels centres dues sales del centre Villar Palasí, que han sigut condicionades per a fer ús lectiu o de magatzematge.

Aquestes mesures addicionals se sumen a les preses en els passats dies per la Conselleria d’Educació, que ha reforçat la plantilla educativa del municipi amb 12 professors i professores, i ha destinat una partida 49.308 euros com a dotació extraordinària per a despeses de funcionament derivades del COVID19 i una altra de 26.248 euros per a l’organització d’activitats extraescolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − huit =