25n
25N
25N

La joventut de Benetússer mostrarà la seua cara més responsable en un concurs fotogràfic

La joventut de Benetússer mostrarà la seua cara més responsable en un concurs fotogràfic
16/12/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Joventut, ha posat en marxa el concurs de fotografia ‘Covid-19, joventut responsable’ amb el qual es vol mostrar una imatge diferent i no estereotipada dels i les joves del municipi durant la crisi sanitària. Sota aquesta premissa, es demana als participants que compartisquen a través de la seua xarxa social d’Instagram fotografies originals i innovadores que mostren situacions o comportaments que transmeten la seua visió particular sobre la Covid-19 i les conseqüències en el seu entorn. D’aquesta manera, “volem posar en valor l’empatia, la solidaritat o la denúncia de la nostra joventut en un context complex que pot fomentar la seua creativitat i participació”, afig el regidor de Joventut, Denis Madrid.

Es tracta d’una iniciativa que busca mostrar actituds positives que promoguen el respecte per les normes i les recomanacions sanitàries, al mateix temps que vol premiar el paper fonamental que té la joventut a l’hora de lluitar contra la pandèmia. Per això, el concurs contempla la participació de joves d’entre 14 i 30 anys residents, escolaritzats o que treballen en el municipi, els quals hauran de presentar una única fotografia acompanyada d’una breu explicació o cita que contextualitze o suggerisca alguna idea relacionada amb el tema del projecte organitzat pel CIJ de Benetússer.

Les fotografies seran analitzades i seleccionades per un jurat sobre la base de la seua originalitat, qualitat o inclusió de col·lectius desfavorits, així com per la seua relació amb temàtiques socials sensibles vinculades a la precarietat laboral, els col·lectius minoritaris o els aspectes sanitaris. El concurs, que es durà a terme del 21 de desembre al 17 de gener, contempla l’elecció d’un guanyador o guanyadora que obtindrà com a premi una càmera fotogràfica esportiva i dos segons premis consistents en material esportiu.

Les bases del concurs poden consultar-se en la web municipal. Per a solucionar qualsevol dubte es pot telefonar al 647 381 612 o escriure un correu a joves@benetusser.net

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − sis =