25n
Orgull
Orgull

Benetússer conclou amb èxit la primera setmana de la seua Estiu Jove 2021

La regidoria de Joventut ofereix un programa d’activitats per a joves de 12 a 17 anys empadronats en el municipi

Benetússer conclou amb èxit la primera setmana de la seua Estiu Jove 2021
16/07/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer ha conclòs amb èxit la primera setmana de la seua Estiu Jove 2021, un programa d’activitats estivals que compta amb gran tradició en la localitat i que enguany ha tornat a veure adaptat el seu contingut a causa de la situació sanitària.

Per a garantir el compliment de les mesures de seguretat, el consistori ha reduït novament els aforaments a 20 joves per setmana i ha contractat 4 monitors encarregats de fomentar el desenvolupament de les activitats en un entorn segur per als i les menors.

Així, cada matí a les 9 hores dona principi la jornada amb el control de temperatura i la higienització de mans prioritzant en tot moment les activitats a l’aire lliure. “Els nostres i les nostres joves es troben en una fase vital en la qual la socialització és fonamental per al seu desenvolupament i salut mental pel qual amb el nostre Estiu Jove els oferim la possibilitat de relacionar-se a través d’activitats molt variades, al mateix temps que afavorir-nos la conciliació familiar”, destaca el regidor de Joventut, Denis Madrid.

D’aquesta manera, el dilluns es van dur a terme dinàmiques grupals i jocs per a propiciar la socialització entre els participants.

El dimarts va ser el dia dedicat a la ciència amb una visita al Museu Príncep Felip i l’assistència del grup a un taller sobre magnetisme.

El dimecres es van prioritzar les activitats esportives amb gimcanes i iniciació als jocs de pilota i raqueta, mentre que el dijous, els i les joves van passar una jornada de platja.

Aquest matí han conclòs la setmana amb tallers d’alimentació saludable, un concurs de cuina, tornejos de taula i una guerra de globus.

El dilluns 19 de juliol començarà un nou programa d’activitats desenvolupades tant en les instal·lacions del Villar Palasí com en el Botànic de València o en un parc aquàtic de la ciutat, propostes destinades a la joventut que es completaran amb una escapada multiaventura a les Falçs del Cabriol els dies 26 i 27 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =