25n
25N
25N

Benetússer completa el seu departament de Serveis Socials amb una tècnica jurídica

Benetússer completa el seu departament de Serveis Socials amb una tècnica jurídica
29/06/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha completat el seu departament de Serveis Socials amb la incorporació d’una tècnica jurídica, a través d’una subvenció de la Diputació de València. Gràcies a les funcions d’aquesta tècnica s’oferirà assessoria jurídica gratuïta per a persones vulnerables “amb l’objectiu d’oferir una atenció personalitzada de qualitat als nostres i veïnes que més el necessiten”, ha explicat l’alcaldessa de la localitat, Eva Sanz, que ha afegit que “amb aquest nou servei a la ciutadania completem les mateixes atencions que realitzem des de Serveis Socials”.

D’aquesta manera, gràcies a la incorporació d’aquesta nova figura, s’atendran tant consultes del personal tècnic de Serveis Socials de l’ajuntament com d’usuaris i usuàries derivats per aquest departament.

Així mateix, aquest nou servei municipal proporciona l’assistència necessària per al disseny i desenvolupament dels processos d’intervenció, mitjançant la col·laboració en l’elaboració de plans i programes, en el seguiment d’aquests, en la seua avaluació i en l’assessorament jurídic de les unitats responsables.

Per part seua, Carmen Elvira Albors Gil, regidora de Serveis Socials, ha ressaltat que la funció d’aquest servei és informar sobre les possibilitats que la llei ofereix a un usuari o usuària per a solucionar un assumpte concret, oferint-li les eines necessàries perquè puga posar-la en marxa, remetent-li al servei corresponent o, si fora necessari, orientant-li sobre els requisits d’accés a la justícia gratuïta”.

“Per tant, en cap cas s’estén a la direcció o representació del ciutadà o ciutadana en procediments judicials o administratius”, ha puntualitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =

ccccinema
caixaontinyent
ruta massamagrell