25n
25N
25N

Benetússer clausura la seua Escola d'Estiu en família

Benetússer clausura la seua Escola d'Estiu en família
26/07/2019 -

L’Escola d’Estiu municipal d’enguany per a alumnat d’infantil fins a sisé de primària ha rebut 230 inscripcions. Per primera vegada s’ha organitzat en les instal·lacions de l’IES Maria Carbonell on l’alumnat ha gaudit d’un ampli espai i diferents àrees de joc i esplai. Segons explica la regidora d’Educació, Ana Martín Valero, s’han realitzat les gestions necessàries des d’octubre perquè la Conselleria concedia l’ús de les instal·lacions de l’institut i “ha tingut molt bona acceptació per part de les famílies, a més d’haver comptat amb la bona predisposició de la directiva del centre, a qui volem agrair la seua predisposició des del principi fins al final de l’escola”. Com a novetat s’ha facilitat la inscripció per internet per a major comoditat.

L’Ajuntament de Benetússer un any més ha disposat de diversos monitors amb formació específica per a atendre l’alumnat amb necessitats especials.

Els assistents han pogut gaudir enguany de més excursions (camp, platja, Oceanogràfic) i també s’han ampliat les jornades amb jocs inflables i aquàtics. Les famílies han agraït el servei gratuït d’escola matinera, disponible des de les 7.30 del matí i la jornada final de festa amb la qual ha clausurat hui l’Escola d’Estiu en família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna