25n
25N
25N

Benetússer ofereix als seus veïns un estiu de cinema amb ‘Cinema d’Estiu’

Benetússer ofereix als seus veïns un estiu de cinema amb ‘Cinema d’Estiu’
07/08/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa ‘Cinema d’estiu’, el seu cicle de cinema a la fresca que s’emmarca dins de la seua programació cultural estival: Les nits d’Estiu.

“Durant les nits dels divendres d’agost volem que els nostres veïns i veïnes puguen gaudir de manera gratuïta i segura d’algunes de les millors referències del cinema actual i del cinema clàssic. Presentem una cuidada selecció de títols de diferents gèneres dirigits a públics molt variats: comèdia, cinema clàssic, aventura…”, ha explicat el regidor de Cultura, Juan Alarcón.

Aquestes sessions es realitzen adoptant totes les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats necessàries per a previndre el contagi del COVID19. Així, es garanteix la separació interpersonal d’1,5 metres, es facilita gel hidroalcohòlic i, com a nova mesura, es realitza una presa de dades dels i les assistents per a facilitar un possible rastreig en cas de ser necessari.

“Hi haurà 107 places per funció distribuïdes respectant totes les mesures de seguretat i higiene”, ha afegit Alarcón.

El primer divendres d’agost arranca amb una doble sessió dels Germans Marx en la qual els i les assistents podran gaudir de dues de les seues obres més conegudes:‘El camarote de los Hermanos Marx/ Una noche en la ópera’ i ‘Sopa de ganso’.

El següent divendres, 14 d’agost, en la plaça del Molí es projectarà ‘El nostre últim estiu a Escòcia’, un film per a tots els públics i el divendres 21 serà la passada de ‘Victor Victoria’. L’última obra projectada serà la del divendres, 28 d’agost, ‘Se nos fue de las manos’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

bombers
bombers