25n
25N
25N

Benetússer tanca amb èxit de públic la seua Fira Associativa i Comercial

Benetússer tanca amb èxit de públic la seua Fira Associativa i Comercial
06/05/2019 -

Benetússer va tancar ahir l’onzena edició de la seua Fira Associativa i Comercial. Durant dos dies, els comerços i associacions participants han mostrat als milers de visitants els seus productes i serveis consolidant l’esdeveniment com la millor plataforma de promoció tant per a associacions com per a comerciants locals. La FAC s’acomiada amb un èxit de públic en les dues jornades atret, a més per l’oferta comercial, per la programació per a públic familiar que s’ha treballat en aquesta edició.

Un dels moments que confirmen l’èxit de l’estratègia d’atracció del públic familiar va ser la programació del concert de “Ramonets” que va omplir completament de públic la plaça de l’Església. A més d’aquest concert, va haver-hi contacontes i tallers de reciclatge de plàstic per als més xicotets. També i com ja és habitual en la FAC es va instal·lar una fira d’atraccions en la plaça de la Xapa.

A més de l’enfocament feia públic familiar, la FAC va tindre enguany com a novetat la reducció en un dia la seua durada per petició dels mateixos comerciants. La concentració de públic en dos dies i la coincidència amb el dia de la mare van fer que el balanç dels comerciants fóra també satisfactori. Diversos dels comerciants participants van explicar després del tancament que havien venut “més que l’any passat”.

Per a l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz és una “gran satisfacció veure que als comerciants els ha anat bé i que han pogut vendre i promocionar-se”. “Treballem braç a braç amb comerços i associacions per a millorar la FAC any rere any, per a atraure més gent i perquè tot aquest esforç d’organització que es fa en la fira els servisca per a donar-se a conéixer”, explica Sanz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19