25n
25N
25N

Benetússer celebrarà el seu primer ple per videoconferència durant el confinament

L’Ajuntament celebrarà de manera telemàtica el seu pròxim ple municipal i els successius en cas de prorrogar-se l’estat d’alerta sanitària

Benetússer celebrarà el seu primer ple per videoconferència durant el confinament

L’Ajuntament de Benetússer celebrarà el pròxim 30 d’abril una sessió de ple ordinari per videconferència amb els 17 membres de la corporació municipal, en cas de prorrogar-se l’estat d’alerta declarat pel covid-19.

Segons explica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, “l’Ajuntament continua treballant per als seus veïns i veïnes; hem d’abordar temes de present i també de futur sobre els quals cal prendre decisions i actuar”.

A aquest efecte aquesta setmana s’ha organitzat la primera reunió informativa per videoconferència amb la corporació, en la qual s’ha conversat sobre les mesures per a afrontar el coronavirus. També s’han fixat noves reunions informatives periòdiques amb aquest mètode mentre dure l’alerta sanitària.

El ple se celebrarà el pròxim 30 d’abril mitjançant videoconferència a les 20 hores i es retransmetrà també per streaming en YouTube com acostuma a realitzar el Consistori que recorre a les noves tecnologies al seu abast per a acostar l’administració a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 17 =