25n
25N
25N

Benetússer celebra un Halloween diferent amb "La caixa de la per" i els seus monstres valencians

Des de la Biblioteca Pública Municipal ‘Vicent Andrés Estellés’ s’ha fet arribar als centres educatius del municipi una caixa repleta de recursos didàctics

Benetússer celebra un Halloween diferent amb "La caixa de la per" i els seus monstres valencians
30/10/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua Biblioteca Pública Municipal ‘Vicent Andrés Estellés’, ha enviat als diversos centres educatius un exemplar de ‘La caixa de la per’ per a celebrar un Halloween diferent i divertit. La caixa, creada per l’Andana editorial i que compta amb el suport de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, conté diversos materials didàctics sobre els Espantacriatures, uns monstres tradicionals a través dels quals els alumnes d’infantil i primària poden enfrontar-se a les seues pors i emocions d’una manera original al mateix temps que coneixen les arrels culturals de mites i llegendes.

En aquest sentit, la plaça de l’Ajuntament compta des de l’any passat amb un mural que recull una mostra plena de color de l’imaginari dels monstres valencians que respon a la fascinació dels més xicotets i xicotetes pels èssers fantàstics. Els artistes encarregats de l’obra van ser David de la Torre “Mentalink”, Néstor del Barri, Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou de LaGRUAestudio.

Campanya de Halloween dirigida als i les més joves

Amb l’objectiu de prevenir i evitar al màxim la proliferació de contagis, el consistori benetussí ha posat en marxa una campanya per xarxes socials dirigida especialment als i les més joves amb la finalitat de conscienciar-los de la necessitat d’evitar la celebració de festes i trobades socials amb motiu de Halloween.

Sota els lemes ‘El que més por dóna aquest Halloween és posar en perill a la teua família’ o ‘Aquest Halloween amb ells no hi ha tracte’, en referència a les forces i cossos de seguretat, es pretén apel·lar de manera directa al paper fonamental que juguen els adolescents i joves a l’hora d’evitar posar en risc a les persones més vulnerables enfront de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =