25n
25N
25N

Benetússer celebra el dia mundial de l'Alzheimer

Benetússer celebra el dia mundial de l'Alzheimer
20/09/2019 -

L’Ajuntament de Benetússer per primera vegada, a través de les Regidories de Majors i Benestar Social, organitza diferents activitats amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebra el 21 de setembre, sota el lema: “Mentre uns i unes intenten oblidar, altres lluiten per recordar”.

Els actes comencen el divendres 20, a les 18 hores amb una Xarrada en el Centre Municipal de Convivència, a càrrec de Belén Alonso Rubio, de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València amb el tema: “Com ajudar les persones amb Alzheimer i altres demències i als seus familiars”.

El dissabte 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, es muntarà en la Plaça de l’Ajuntament de Benetússer, de 10.30 a 13.30 hores, una carpa informativa dirigida a tota la població. El dilluns 23 i el dimecres 25 s’impartirà un taller de “Psicoestimulació cognitiva per a persones amb Alzheimer”.

Segons explica la regidora de Majors, Aroa Juan Rueda, “aquesta malaltia afecta aproximadament a prop de 800.000 persones a Espanya. El nostre objectiu des de l’Ajuntament de Benetússer a través de la Regidoria de Majors és oferir ajuda i suport als familiars afectats d’Alzheimer i sensibilitzar als ciutadans mitjançant diferents activitats al llarg de l’any.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

bombers
CCCC
bombers