25n
25N
25N

Benetússer cedeix les seues instal·lacions esportives per a garantir la seguretat de les classes d'educació física

Benetússer cedeix les seues instal·lacions esportives per a garantir la seguretat de les classes d'educació física
08/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea d’Esports, ha accedit a la petició del centre educatiu IES Maria Carbonell i Sánchez per a la utilització de les instal·lacions del poliesportiu municipal durant les classes d’educació física del segon trimestre. Es tracta d’una sol·licitud que té com a objectiu reduir els grups de treball de l’assignatura per a evitar els contactes i garantir la distància de seguretat de l’alumnat durant la pràctica de jocs i esports col·lectius. Per això, des del centre escolar s’ha elevat una petició a la Conselleria de Sanitat, exposant la necessitat de disposar de major espai per al desenvolupament de les activitats lectives curriculars, una excepció recollida en el punt 3, apartat c, de les mesures excepcionals i addicionals de la Comunitat Valenciana en la lluita contra la Covid-19 (DOGV de 20/01/2021).

D’aquesta manera, i seguint els llits administratius, el consistori obrirà a partir de hui les portes del seu poliesportiu municipal perquè els i les alumnes de l’IES María Carbonell accedisquen al camp de futbol, un espai que compta amb l’amplitud suficient perquè el professorat desenvolupe les activitats proposades. Actualment, “l’ajuntament compta amb el personal i els serveis de neteja per a donar resposta a la petició del centre escolar, garantint, en tot moment, el compliment de la normativa i oferint unes instal·lacions adaptades als temps Covid-19”, afig el regidor d’Esports, Rafael del Río.

A més, l’emplaçament del centre educatiu de l’IES Maria Carbonell i Sánchez coincideix amb un dels accessos a les instal·lacions esportives en la c/ de l’Esport, per la qual cosa l’alumnat podrà accedir a les mateixes de manera ràpida i segura.

Des del punt de vista de les mesures sanitàries, l’entrada i eixida del centre estarà controlada pel professorat, així com la presa de temperatura i el compliment del distanciament de seguretat en l’organització de les activitats. El material necessari per a la pràctica esportiva, com és el cas de pilotes o cons, també serà aportat pel centre educatiu.

Les instal·lacions esportives de la localitat van ser clausurades el passat 2 de desembre, arran de les mesures extraordinàries municipals aplicades per l’increment de la incidència acumulada a Benetússer, mesura que es va fer extensible a tota la Comunitat Valenciana a partir del 7 de gener i que continua vigent fins a l’actualitat. Durant els últims mesos, l’ajuntament ha procedit al condicionament del pavelló esportiu, mitjançant la instal·lació de nous finestrals per a garantir una bona ventilació, així com amb l’adquisició d’un nou equip de neteja i de material per al foment de la pràctica esportiva individualitzada, entre altres. Es tracta d’un projecte que ha comptat amb una inversió municipal de prop de 15.000 euros i que té com a finalitat donar resposta a les noves necessitats derivades de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

museo prehistoria