25n
25N
25N

Benetússer cedeix espai públic per a habilitar una àrea de proves PCR

Benetússer cedeix espai públic per a habilitar una àrea de proves PCR
10/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Sanitat, continua col·laborant estretament amb el centre de salut de la localitat per a facilitar el desenvolupament de la seua activitat en el context de la crisi derivada de la Covid-19. En aquest sentit, el consistori ha acordat la cessió temporal de part de l’espai públic situat al lateral del centre (carrer del Mercat) per al muntatge d’una carpa en la qual es duran a terme proves PCR a les persones amb símptomes o que han sigut contacte directe de positius per Covid-19.

Es tracta d’una decisió presa en estreta col·laboració amb el centre de salut i que compta amb l’autorització Hospital Universitari Doctor Peset, la finalitat del qual és poder oferir uns serveis adequats a tots els pacients respectant al màxim les mesures sanitàries. “Des de l’ajuntament hem oferit i oferim tots els recursos al nostre abast per a facilitar el treball dels sanitaris en la lluita contra el virus”, ha destacat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

La carpa serà tancada, però comptarà amb la possibilitat d’obrir els seus mòduls per a garantir la ventilació de la zona de proves. A més, es contempla el muntatge d’una altra instal·lació com a zona d’espera, en la qual els usuaris i usuàries puguen resguardar-se de les inclemències climàtiques o del fred. Per a la seua posada en marxa es duran a terme labors de neteja a fons de la zona, així com l’avís previ de la prohibició d’aparcar en l’espai dedicat a la instal·lació de l’àrea de proves PCR.

Col·laboració municipal en matèria sanitària

Des de l’inici de la pandèmia, el consistori ha col·laborat estretament amb les autoritats sanitàries aportant material i equipament tant al centre d’atenció primària com a altres dependències de l’àmbit municipal, com és el cas de la residència de la localitat.

“Durant tots aquests mesos hem prioritzat fer arribar mampares protectores, mascaretes o mobiliari on ha fet més falta en un esforç per fer front a les necessitats essencials que han sorgit en el nostre municipi”, ha aclarit la regidora de Sanitat, Aroa Juan Rueda. D’aquesta manera, la posada en marxa de les noves carpes se sumarà a les ja existents, situades al costat de façana del centre de salut, i que serveixen per a acollir a les persones mentre esperen a ser ateses a l’interior del centre.

A més de la col·laboració material, el consistori està portant una campanya de reforç a través de les seues xarxes socials dirigida a totes les edats, a través de la qual es pretén conscienciar als veïns i veïnes de la necessitat de seguir les recomanacions sanitàries per a aconseguir parar la propagació de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + un =