25n
25N
25N

Benetússer posa en valor les cures i la responsabilitat compartida per Sant Valentí

Benetússer posa en valor les cures i la responsabilitat compartida per Sant Valentí
12/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer adapta la celebració del tradicional Sant Valentí i la converteix en un acte de responsabilitat col·lectiva enfront de l’expansió del virus. En un context, marcat per la pròrroga de les mesures Covid-19 per part de la Generalitat Valenciana fins al pròxim 1 de març, en el qual les trobades socials continuen limitats al màxim, de la mateixa manera que l’activitat d’hostaleria i comerços, el consistori convida als seus veïns i veïnes a crear una xarxa d’amor compartit en la qual les cures i el respecte per les mesures sanitàries són la major mostra d’afecte en la situació actual. Per això, posa a la disposició de la ciutadania, a través de la web municipal i de les seues xarxes socials, quatre acolorides imatges que, a manera de targeta postal, inclouen missatges que doten de valor a la responsabilitat derivada de cadascun dels nostres actes, així com a la importància dels xicotets gestos en la lluita contra el coronavirus. En aquest cas, “no es tracta únicament de reflectir un amor romàntic, sinó també cap als nostres majors o els nostres veïns, per a incidir en el missatge que hem compartit amb la ciutadania des de l’inici de la pandèmia: junts i juntes ho superarem”, indica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Sota aquest prisma, l’ajuntament convida als benetussins i benetussines a intercanviar missatges com ‘La cura compartida és el major gest d’amor’, ‘Ara més que mai, l’amor és la cura’ o ‘Si ens volem cuidem-nos’, una filosofia de vida que posa la salut general per damunt de tot i que no tindrà data de caducitat fins a superar amb èxit la crisi sanitària.

Les postals estan disponibles en la web municipal a través del següent enllaç: https://www.benetusser.es/noticia/benetusser-pone-valor-cuidados-responsabilidad-compartida-por-san-valentin

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =