25n
25N
25N

Benetússer aposta per la desinfecció per a frenar l'expansió del Covid-19

Cada divendres dos tractors recorren els carrers del municipi per a complementar la desinfecció viària amb una solució d’hipoclorit de sodi al 0,1% barrejat amb aigua

Benetússer aposta per la desinfecció per a frenar l'expansió del Covid-19
05/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer continua plantant-li cara al coronavirus a través del seu pla de reforç en les labors de neteja i desinfecció del municipi. Actualment, la localitat compta amb un cicle de neteja ininterromput de 24 hores de duració de dilluns a diumenge, en el qual es prioritza i intensifica la higienització d’àrees de gran afluència ciutadana, com són l’accés al centre de salut, patis i entrades de centres escolars, supermercats, places o dependències municipals, per a reduir al màxim la càrrega viral en la via pública. A més, a aquests treballs diaris, se sumen setmanalment les labors d’higienització dutes a terme per dos tractors que llancen una solució d’hipoclorit de sodi al 0,1% barrejat amb aigua pels carrers de la localitat. Aquesta iniciativa, que va tindre el seu origen durant el primer confinament, va ser represa el passat 15 de gener i es realitza de manera conjunta amb les poblacions veïnes d’Alfafar, Llocnou, Massanassa i Sedaví.

Les labors de desinfecció dels tractors es duen a terme en la localitat benetussina els divendres en horari de matins i, en cada ocasió, des de l’ajuntament se sol·licita la col·laboració ciutadana per al tancament de portes i finestres, així com la limitació de la mobilitat mentre duren els treballs. Per a garantir la neteja de tots els carrers i places, els serveis municipals de neteja compten el reforç d’una hidronetejadora a pressió per a cobrir les zones menys accessibles per al pas dels vehicles.

Instal·lació d’una àrea PCR a prova de vent

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =