25n
25N
25N

Benetússer aprova una modificació pressupostària per a subvencionar les despeses de les seues entitats locals

El consistori es reuneix amb les associacions del municipi per a buscar fórmules que ajuden a sostindre la seua activitat

Benetússer aprova una modificació pressupostària per a subvencionar les despeses de les seues entitats locals
31/05/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer va aprovar en el seu últim Ple la realització d’una modificació pressupostària per a dur a terme la subvenció nominativa de les despeses generals de les sis falles locals i de dues associacions dedicades a la cura i control de les colònies felines. Es tracta d’una mesura que té com a objectiu ajudar econòmicament a les entitats locals a sostindre la seua activitat després de més d’un any de crisi sanitària en la qual han vist reduïdes les quotes, així com l’anul·lació de tota mena d’esdeveniments en els quals tradicionalment comptaven amb el suport popular per a incrementar els seus ingressos.

Gràcies a l’aprovació de la modificació del pressupost, cada entitat fallera rebrà 1.500 euros que hauran de justificar mitjançant la presentació de factures, com ara la del lloguer de local, llum o aigua, mentre que La Gata i Karma Felí rebran una subvenció de 1.000 euros. “Benetússer compta amb un teixit associatiu molt important que ha patit un gran impacte amb la pandèmia, així que estem treballant braç a braç amb tots ells perquè compten amb una vàlvula de fuita que els permeta resistir fins que la situació torne al seu llit”, informa l’alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

Actualment, l’ajuntament continua treballant per a ampliar aquesta mesura a altres associacions i sectors, com és el cas de les bandes de música, comparses de Moros i Cristians o confraries de Setmana Santa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dos =