25n
25N
25N

Benetússer ajorna el cobrament d'impostos per a ajudar a famílies i empreses afectades per la crisi del Coronavirus

Benetússer ajorna el cobrament d'impostos per a ajudar a famílies i empreses afectades per la crisi del Coronavirus
20/03/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha preparat una bateria de mesures econòmiques per a reduir l’impacte de la crisi sanitària en l’economia de veïns i comerços. “Coneixent les dificultats financeres que poden arribar a travessar els contribuents, es posposarà el pagament de l’IBI, impostos de vehicles i guals, a més de suspendre l’impost de terrasses” anuncia la regidora d’Hisenda, Reme Navarro.

Així doncs, el pagament de l’Impost de Béns immobles es retarda un mes, establint-se com a data d’inici de pagament voluntari el 4 de maig i fi del període el 20 de juliol de 2020. Es fixa el 20 de juliol com a data de domiciliació.

Per a les persones que hagen optat pel fraccionament de tributs, s’estableix la suspensió del pagament el mes d’abril, cobrant-se el termini aprovat del mes d’abril al maig i així successivament la resta de mensualitats.

També s’ajorna el pagament d’impostos de vehicles i de guals, ampliant el període de pagament voluntari fins al 20 de maig i la data de domiciliació serà el dia 18 de maig.

Amb la finalitat de disminuir l’impacte que aquesta situació sanitària està tenint sobre el sector hostaler, se suspén el pagament per l’ús de terrasses fins a reprendre la normalitat. Així mateix l’Ajuntament manté el seu compromís de pagament amb tots els proveïdors.

Fraccionament sense interessos i descomptes en domiciliacions

Recordar als veïns que poden fraccionar el pagament de tots els impostos i taxes en 10 quotes sense interessos mitjançant el programa “Fracciona” o bé sol·licitar un termini més llarg. A més, els rebuts domiciliats compten amb un descompte del 5% per a l’Impost de Béns immobles i d’un 3% per a vehicles i guals.

Fins al cessament de l’estat d’emergència queda ajornat el servei d’atenció presencial a l’oficina de recaptació i recaptació en executiva (impagats).

La ciutadania pot utilitzar la via telemàtica i telefònica per a contactar amb els departaments d’Intervenció, Tresoreria i Gestió Tributària si així ho necessita.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − sis =