25n
25N
25N

Benetússer suma 7.800 metres per a l'esport en l'ampliació del poliesportiu

Benetússer suma 7.800 metres per a l'esport en l'ampliació del poliesportiu
22/01/2019 -

Les obres d’ampliació del poliesportiu de Benetússer, iniciades el mes d’octubre passat, avancen a bon ritme. El mes d’abril estarà finalitzada la fase d’adequació de l’estructura perimetral i començaran a dotar-se i adequar-se les instal·lacions per a ampliar el poliesportiu amb una pista de futbol-sala, una altra de bàsquet, quatre de pàdel i dos més que es podran utilitzar per a diferents esports. A més, hi haurà un ‘street workout’ o parc de cal·listènia.

Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benetússer Rafael del Río, l’ampliació del poliesportiu en 7.800 m ² i les millores que s’estan duent a terme faran que el municipi puga disposar de seguida d’unes instal·lacions esportives de “gran nivell”. “Estem molt il·lusionats amb aquest projecte, que és de tots, en el qual clubs i ciutadans han pogut aportar les seues idees respecte a les necessitats esportives, a més d’obrir un espai d’oci als més joves”, comenta del Río durant la seua visita d’aquesta setmana a les obres al costat de l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

D’altra banda, l’Ajuntament de Benetússer ha aprofitat el descans nadalenc de les competicions esportives per a realitzar diferents millores en el poliesportiu municipal. S’ha escomés la reparació i canvi de portes, a més de treballs d’obra de paleta i pintura en els vestuaris del camp de futbol. També s’ha pintat el corredor i el hall de la zona de vestuaris del frontó, així com s’han efectuat millores en les baranes de les graderies tant del pavelló com del camp de futbol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − dos =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa