25n
25N
25N

Benetússer, Alfafar, Lloc Nou i Sedaví apliquen mesures extraordinàries per a frenar la propagació de la COVID-19

Benetússer, Alfafar, Lloc Nou i Sedaví apliquen mesures extraordinàries per a frenar la propagació de la COVID-19
02/11/2020 -

Els alcaldes i alcaldesses de Benetússer, Alfafar, Lloc Nou i Sedaví han signat aquest matí un acord d’actuació conjunta amb l’objectiu de conjuminar esforços a l’hora de frenar la propagació de la COVID-19 en els seus municipis. Aquest acord contempla la posada en marxa d’un paquet de mesures extraordinàries comunes que s’aplicaran durant 15 dies, des de les 00.00 hores del dilluns 2 de novembre a les 00.00 hores del dimarts 17 de novembre, adoptades a partir de les directrius establides pel Departament de Salut Pública d’Alzira en funció de la proliferació dels contagis, de caràcter eminentment social, que s’han detectat durant les últimes setmanes en els municipis.

Entre aquestes mesures, figura el tancament de parcs i zones de jocs infantils i l’exigència de cita prèvia per a l’atenció en les dependències municipals. Així mateix, s’ajornen les activitats culturals previstes, l’activitat en centres recreatius de tercera edat, llars del jubilat i centres de dia, igual que als Centres d’oci per a joves i de l’Escola Permanent d’Adults.

No obstant això, es permeten esdeveniments esportius no professionals garantint les mesures de distància i higiene i prevenció a porta tancada i sense públic. Per part seua, els llocs de culte no podran superar 1/3 de l’aforament en espais tancats, mantenint distancia seguretat entre assistents i en espais oberts no es realitzaran, excepte petició expressa motivada i prèvia autorització municipal.

L’aforament per a vetlatoris, enterraments i cerimònies fúnebres es limita a un terç de la capacitat en espais tancats amb un màxim 10 persones sempre que es puguen garantir les mesures de seguretat i a 20 persones en espais oberts.

Per a la resta de cerimònies, com a noces o batejos, si no és possible l’ajornament, l’aforament marcat és d’un terç de la capacitat en espais tancats amb un màxim 10 persones i 20 persones a l’aire lliure sempre que es puga garantir la distància de seguretat. L’Ajuntament recorda que també estan vigents la resta de mesures decretades per les altres autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + dotze =