25n
25N
25N

Benetússer continua el procés d'adaptació dels seus carrers per a persones amb mobilitat reduïda

Benetússer continua el procés d'adaptació dels seus carrers per a persones amb mobilitat reduïda
13/04/2018 -

Benetússer continua el procés d’adaptació dels seus carrers i accessos per a complir amb el compromís plenari de completar al més prompte possible l’adaptació total del municipi per a persones amb mobilitat reduïda. L’última actuació en aquest sentit aquesta sent la millora de l’accessibilitat en l’Avinguda de Paiporta. Concretament s’estan realitzant obres de repavimentació i rebaixa de les vorades del marge dret, des de l’entrada de Benetússer pel cementeri en sentit a Camí Nou.

Les obres tindran una durada aproximada de cinc mesos d’execució i un cost de 128.685€ subvencionat pel Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de València. L’actuació es desenvoluparà en dues fases. Aquesta setmana ha finalitzat la primera d’elles, la segona prevista per a abans de l’estiu completarà l’adaptació de la resta de l’Avinguda de Paiporta fins a Camí Nou. “Aquestes actuacions segueixen la línia marcada per l’equip de govern des del començament de la legislatura per a anar millorant l’accessibilitat de Benetússer i aconseguir un municipi totalment accessible”, explica Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer.

Compromís amb l’estalvi energètic

Un altre dels compromisos adquirits pel consistori ha sigut el de la promoció d’accions per a contribuir a l’estalvi energètic. En aqueixa línia, l’última actuació ha suposat el canvi de les de lluminàries en plaça Xapa i en pavelló esportiu municipal que s’han adaptat a la tecnologia led. A més, en l’última setmana s’ha procedit al canvi de finestrals en l’Escola d’adults que millorarà l’aïllament amb l’exterior i tindrà com a conseqüència un estalvi d’energia en el consum de calefacció o aire condicionat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna