25n
25N
25N

Benetússer activa una campanya de conscienciació ciutadana pel Dia Mundial del Gos

Posa a la disposició dels veïns i veïnes amb gos unes botelles portàtils reutilitzables per a netejar el cércol deixat pels orins dels cans

Benetússer activa una campanya de conscienciació ciutadana pel Dia Mundial del Gos
20/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Gos, una campanya de conscienciació ciutadania per a recordar als seus veïns i veïnes amb gossos la importància de triar un lloc apropiat perquè els cans orinen i evitar així el desgast del mobiliari urbà.

Per a això el consistori ha instal·lat per tot el municipi adhesius en elements urbans com a fanals, bol·lards, pals, papereres i façanes particulars que recorden a les persones que passegen als seus gossos que han d’evitar que les seues mascotes orinen en fanals i bol·lards, per a protegir aquests elements de la corrosió que genera aquest líquid, apel·lant així a la responsabilitat ciutadana.

“Des de l’ajuntament treballem dia a dia per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, també de les nostres mascotes, per això apel·lem a la responsabilitat individual dels propietaris i propietàries de mascotes per a cuidar els espais públics del nostre poble”, ha explicat l’alcaldessa Eva Sanz.

Així mateix, amb l’objectiu de facilitar a les persones que tenen gos la neteja de les miccions de la seua mascota i evitar així també la destrucció de mobiliari urbà, l’Ajuntament de Benetússer ha posat a la disposició dels veïns i veïnes de la localitat que tinguen gossos unes botelles especials.

Es tracta de botelles portàtils reutilitzables, amb mosquetó per a enganxar als corretjams de la mascota, que es poden omplir amb una solució casolana composta al 50% per aigua i vinagre per a netejar el cércol deixat pels orins del ca. Aquestes botelles podran recollir-se en la seu de la Policia Local de Benetússer (Carrer Dr. Vicente Navarro Soler, 30).

Per part seua, la regidora de Medi Ambient, Dols Tarín Belda, ha animat a la ciutadania que té gossos a inscriure’ls en el cens de mascotes “perquè el consistori puga conéixer el nombre real de les mateixes en el municipi i poder implementar serveis segons les mateixes i, sobretot, perquè gaudisquen de major seguretat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + divuit =

bombers