25n
25N
25N

Benetússer, a l'avantguarda en la desinfecció d'espais públics

Benetússer, a l'avantguarda en la desinfecció d'espais públics
17/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha realitzat una prova pionera de desinfecció en els seus espais públics amb un innovador producte creat a una empresa local. Es tracta d’un recobriment fotocatalític de nanopintures que permet mantenir els espais desinfectats lliures de càrregues virals i bacterianes per tres anys. L’espai tractat ha estat el parc de la Plaça Sant Sebastià, un dels punts més concorreguts de la localitat.

Amb la prova d’aquest capdavanter producte, ideat per l’empresa benetussina CCS (Clean & Control Services) l’ajuntament estudia noves vies de desinfecció que permeten garantir la seguretat en els espais públics, com els parcs infantils.

“És un motiu d’orgull per al nostre municipi que una de les seues empreses haja creat un servei tan capdavanter i de tanta utilitat en un moment com aquest, on els processos de desinfecció s’han situat en l’epicentre de les mesures dels ajuntaments per a lluitar contra el COVID19”, ha assenyalat l’alcaldessa de Benestússer, Eva Sanz.

Aquest nou sistema presenta una important novetat: la durabilitat de la desinfecció que es prolonga fins als tres anys. Així, es va aplicar en totes les superfícies i estructures del parc de la Plaça Sant Sebastià una dispersió amb pistola d’aquest recobriment fotocatalític.

Una vegada recobert amb aquest producte és l’acció de la llum solar la que permet la descomposició durant tres anys de virus, bacteris i fongs. I, en el cas de necessitar una neteja extra, només es netejaria amb aigua, ja que no fa falta cap producte químic ni desinfectant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

torrent