25n
25N
25N

Benestar Social inverteix més de 170.000 euros en reformar set centres de servicis socials de València

Benestar Social inverteix més de 170.000 euros en reformar set centres de servicis socials de València
29/11/2016 -

La regidoria de Benestar Social ha reformat ja al llarg d’este any 2016 -o està en procés de tramitació de les reformes- un total de set centres de servicis socials. La partida per a la millora d’estos espais dedicats a prestar servicis a les persones que es troben en una situació vulnerable en la ciutat és de 173.073,79 euros, on també hi ha incloses reformes en altres instal·lacions dependents de la regidoria, a més dels centres de servicis socials.

Tal i com ha assenyalat la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de València, Consol Castillo, el pla de millora i reforma dels centres socials s’està realitzant d’una manera “totalment descentralitzada i per tot arreu de la ciutat”.

Centre Municipal de Servicis Socials (CMSS) Salvador Allende (Orriols)

Set són els centres que ja s’han reformat o que l’Ajuntament està en tràmit de reformar. El CMSS Salvador Allende, en el carrer San Juan de la Peña, al barri dels Orriols, s’ha beneficiat ja d’una inversió de 38.485,77 euros i entre d’altres actuacions s’ha fet un canvi de la il·luminació i s’ha instal·lat climatització en els despatxos d’este centre d’atenció municipal. També s’ha realitzat una ampliació del Sistema d’Alimentació Ininterrompuda a onze llocs de treball més, de forma que ara poden comptar amb energia si es produeix alguna apagada en el servici elèctric. A més està tramitant-se la instal·lació d’un equip nou contra incendis que suposarà una inversió extra de 1.255,27 euros.

CMSS Isabel de Villena (Malva-rosa)

En el CMSS Isabel de Villena, en el barri de la Malva-rosa, també s’ha intervingut ja, amb una inversió de 21.756,72 euros. S’han reformat els banys, s’han canviat les portes per unes noves i s’ha tornat a posar en funcionament l’aigua calenta amb la substitució de l’antic termo per un de nou.

D’altra banda, estan tramitant-se en estos moments altres reformes en este centre, com és l’adaptació a persones amb diversitat funcional dels banys o la substitució de les portes antigues del centre per unes noves. Unes intervencions d’11.942,98 euros.

CMSS Malva-rosa

Situat en el carrer Beato Juan Grande, comptarà amb una intervenció de 23.618,70 euros amb els que s’habilitaran tres despatxos nous i un saló d’actes.

CMSS Natzaret

El CMSS de Natzaret és una altra instal·lació que ja ha rebut la visita dels obrers, en este cas per substituir el balcó de la quarta planta, ja que no es trobava en unes condicions de seguretat òptimes, una intervenció que ha comptat amb un pressupost d’uns 2.600 euros aproximadament.

A més, en este centre també s’ha instal·lat climatització en l’edifici i s’ha procedit a incorporar una sèrie de persianes venecianes per afavorir un funcionament més òptim de l’aire condicionat. Esta intervenció ha necessitat una inversió de més de 6.000 euros. En total, per tant, el CMSS de Natzaret ha comptat ja amb unes intervencions de 8.600 euros.

D’altra banda, està en tramitació en este centre la substitució de les finestres velles per unes noves i la substitució també de les boques anti-incendi i la subsanació per un import total de 11.962,96.

CMSS Ciutat Vella

En el centre de servicis socials del centre històric de la ciutat, situat en el carrer Fonda de Morella, comença en breus dies la pintura de tots els despatxos i les dependències d’este espai així com l’aplicació d’un tractament anti-humitats, amb n pressupost assignat de més de 929 euros.

CMSS Trafalgar

En el barri del Grau, este centre de servicis socials situat en el carrer Trafalgar 36,  també rebrà una sèrie de millores en els pròxims dies, com la substitució del sistema de detecció d’incendis antic per un de nou o la instal·lació d’una porta d’entrada nova automàtica, amb un import total de 20.730,92 euros.

CMSS Sant Marcel·lí 

Situat en el carrer Salvador Perles de la nostra ciutat, este centre ja compta amb una nova porta d’entrada una intervenció que ha comptat amb una inversió per al centre de 1.385,05 euros.

CMSS Malva-rosa 

Situat en el carrer Beato Juan Grande, comptarà amb una intervenció de 23.618,70 euros amb els que s’habilitaran tres despatxos nous i un saló d’actes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 14 =