Benestar Social aposta per traslladar els servicis socials de Campanar a unes instal·lacions més accessibles i més pròximes al nucli del barri

Benestar Social aposta per traslladar els servicis socials de Campanar a unes instal·lacions més accessibles i més pròximes al nucli del barri
16/12/2016 -

La regidora de Benestar Social, Consol Castillo, i el subdelegat del govern a València, Juan Carlos Valderrama, han mantingut una reunió este dijous on han tractat la petició municipal de cessió d’ús a favor de l’Ajuntament de València dels immobles del carrer Benifairó, número 20, que són propietat de l’Institut Nacional de la Seguretat Social. 

La intenció de la regioria de Servicis Socials de l’Ajuntament de València és poder utilitzar este espai, que està en desús des de fa anys, com a nou centre de Servicis Socials per al barri de Campanar “de manera que podem donar una millor atenció a la ciutadania d’este barri de València i, alhora, fem més accessibles el servicis que presetem a través d’este centre municipal”, ha explicat Castillo.

Segons ha traslladat Castillo al subdelegat del govern este espai, que no compta amb cap ús a dia de hui, té una localització molt més cèntrica en el nucli urbà de Campanar que l’actual enclavament on es troba el centre municipal de servicis socials de Campanar.

Així mateix, des de la regidoria de Benestar Social s’han compromés a fer-se càrrec de les obres d’adequació de l’immoble, així com de les despeses de subministres elèctrics i d’aigua, entre d’altres, que siguen imputables a l’ús de l’immoble. Per esta raó, Castillo ha sol·licitat que la cessió siga per a un termini mínim de 20 anys, de forma que la inversió municipal en el local es puga amortitzar.

L’Associació de Veïns de Campanar podria comptar amb un local

Esta operació duria aparellada la solució a una reivindicació històrica de l’Associació de Veïns de Campanar, ja que l’actual Centre Municipal de Servicis Socials de Campanar podria ser usat per esta associació que no té cap espai on poder realitzar les seues reunions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 8 =

sagunt a escena 2019
turismo salou