25n
25N
25N

Benestar Animal ja ha repartit més de 4,5 tones de pinso als col·laborados de colònies felines

Benestar Animal ja ha repartit més de 4,5 tones de pinso als col·laborados de colònies felines
18/06/2020 -

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha explicat que l’Ajuntament de València està repartint de manera gratuïta pinso a les 455 persones col·laboradores de les 500 colònies felines que hi ha a la ciutat de València, a raó de 20 kilos per col·laborador. Fins ara s’han repartit ja més de 4,5 tones, de les 9,1 que hi ha programades.

“Des de la regidoria de Benestar Animal volem agrair la tasca que estan duent a terme –més en aquests moments tan complicats- totes les persones col·laboradores i per això hem posat en marxa la tercera campanya de repartiment gratuït de pinso a tot el món que cuida de les colònies felines de la nostra ciutat. Des de la regidoria animem a aquelles persones col·laboradores que encara no hagen acudit a arreplegar el seu pack que s’acosten per ell, ja que serà bo tant per a ells com, sobretot, per als gats”, ha dit la regidora Tello.

Tal com ha explicat la regidora, els tècnics estan aprofitant aquest lliurament massiu per a poder actualitzar les dades censals de les colònies felines pel que fa a ubicació i al nombre d’animals.

Tello, ha recordat que “en les colònies felines controlades les condicions de vida dels gats milloren i s’evita la seua proliferació descontrolada A més, s’impedeix l’aparició de rates i ratolins en la ciutat, els solars es mantenen en bones condicions higienicosanitàries i, a llarg termini, és més econòmic mantenir a aquestes colònies controlades que els procediments de captura continuada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =