25n
25N
25N

Benetússer celebrarà la tercera edició de les Jornades de Ciutadania en Igualtat

Benetússer celebrarà la tercera edició de les Jornades de Ciutadania en Igualtat
08/03/2018 -

Benetússer presentarà dissabte que ve 10 de març la tercera edició de les Jornades de Ciutadania en Igualtat en les quals se seguirà aprofundint en la reflexió sobre les desigualtats entre homes i dones i en les solucions per a acabar amb ella. Organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benetússer, la jornada arrancarà a les 10 del matí amb la presentació del projecte “Curts per la igualtat i l’educació” per Paqui Méndez Martínez, Presidenta de l’Associació per la Coeducació. Després de la presentació els participants tindran l’oportunitat d’escoltar a Sandra Molines Esborres, Llicenciada i Doctora en Psicologia que exposarà els resultats de la seua tesi doctoral “La coeducació en un centre educatiu: anàlisi del pati escolar”.

El programa, que estarà presentat per Encarna Conca Carrión presidenta del Consell Escolar Valencià, es tancarà amb les xarrades de Belén Sanchéz Teira i Pablo Macías Alba coautores dels llibres infantils coeducatius i igualitaris “Erase dues vegades” i “Camine jo valenta”, amb la lectura d’un manifest per part del Consell de Dons de Benetússer i amb un combat d’Il·lustradors a càrrec de Drawing Fighters. Durant tot el matí es podrà visitar l’estand de la llibreria Somnis de Paper amb llibres coeducatius i feministes. La tercera edició de les jornades d’Igualtat tindran lloc en el Xalet de la Xapa el dissabte 10 de març i la participació és gratuïta.

ACTE: III Jornades de Ciutadania en Igualtat
DATA: Dissabte 10 març 2018
LLOC: Xalet de la Xapa (Calle Major, 15) Benetússer.
HORA: Des de les 10h
ASSISTIRAN: Paqui Méndez Martínez, presidenta l’Associació per la Coeducació, Encarna Conca Carrión presidenta del Consell Escolar Valencià i l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz.

Benetússer s’uneix a la manifestació de l’Horta Sud

Benetússer s’ha sumat a la manifestació organitzada avui per sindicats i organitzacions de la dona de la comarca que ha recorregut aquest matí les localitats de Sedaví, Alfafar, Benetússer i Massanassa amb motiu del 8M Dia de la Dona. Durant la marxa s’ha reivindicat la igualtat real i efectiva entre home i dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell