25n
25N
25N

El Mercat Central ja llueix el seu pessebre artesà elaborat pels venedors

El Mercat Central ja llueix el seu pessebre artesà elaborat pels venedors
04/12/2018 -

El Mercat Central de València ja llueix el seu pessebre, que ha sigut elaborat pels mateixos venedors, els qui han emprat més de 200 hores i “molta il·lusió” en aquesta tasca.

El president de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Francisco Dasí, ha presentat el pessebre en un acte que ha estat amenitzat per nadales tradicionals valencians a càrrec de La Brama, dolçaines i tabals, i que ha comptat amb la presència de D. Gonzalo Albero Alabort, rector de la Real Parròquia dels Santos Juanes, encarregat de la benedicció.

També han acudit el president de l’Associació de Veïns de Velluters, Ricardo Burguet, i l’encarregada de l’original decoració nadalenca del Mercat enguany, Cecilia Caruso.

Després de la inauguració, els assistents han realitzat un breu recorregut fins a la porta situada enfront de la Llotja, flanquejada per dos àngels, que mostren en les seues ales les fruites i verdures que es venen en aquest recinte. Quatre grans camins de tul roig, situats en el sostre dels passadissos principals, condueixen, des de les entrades, al gran estel que presideix el pessebre.

La decoració té com a base la campanya del torn D25, en referència al dia 25 de desembre, que inclou grans cupons de sol·licitud de torn penjats del sostre, sis missatges diferents: ‘És torn de compartir’, ‘És torn de perdonar’, ‘És torn d’agrair’, ‘És torn de reunir-nos’, ‘És torn de celebrar’ i ‘És torn d’estimar’.

AMPLIACIÓ D’HORARIS EN NADAL

El Mercat Central ja està celebrant el Nadal i vol facilitar les compres als seus clients ampliant els seus horaris. De fet, el dissabte 8 de desembre, Festivitat de la Immaculada Concepción, obrirà les seues portes com si es tractara d’un dia laborable, de 7 a 15 hores.

Precisament en aquests dies cobra especial rellevància la campanya Pack Experiència que ofereix a les empreses la possibilitat de regalar els mercaeuros que cada client decidisca, des de 5 euros, de manera que els destinataris poden triar per si mateixos els productes pels quals desitgen canviar-los i confeccionar la seua pròpia cistella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

torrent