25n
25N
25N

10 beques de treball per a joves titulats de Picassent

10 beques de treball per a joves titulats de Picassent
30/10/2017 -

Un primer treball per als joves titulats de Picassent. Aquesta és la proposta que, del 15 de novembre d’enguany i fins al 15 de juny de 2018, es portarà a terme al Consistori a través de la qual, els joves tindran l’oportunitat d’acostar-se al món laboral i conéixer, de primera mà, l’administració local. D’aquesta manera podran adquirir experiència professional a través d’aquest Pla d’Ocupació, impulsat per l’Ajuntament i al qual es destinen més de 50.000 euros.

El programa ofereix 10 beques per treballar en diferents àrees municipals com Urbanisme [ 2 beques], Intervenció [ 1 beca], Secretaria [1 beca], Serveis Administratius en diversos departaments [ 2 beques], Cultura [ 1 beca], Educació [ 2 beques], Informàtica [1 beca]: «Les administracions locals hem d’estar al costat dels nostres joves. Per això, des de l’Ajuntament que presidisc, oferim aquest pla d’ocupació, entre molts altres, per als nostres joves, perquè tinguen l’oportunitat de formar-se al costat de casa i amb aprenentatges que, de ben segur, van a resultar-los molt profitosos per a la seua experiència al món del treball», afirma l’alcaldessa de Picassent, Conxa García.

D’entre els requisits, a més d’haver acabat estudis de grau superior, universitaris o cicles formatius de grau superior, destaquen tindre com a màxim 30 anys i estar empadronat o empadronada a Picassent. El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 10 de novembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 4 =