25n
25N
25N

Més de 1.300 ajudes per a l'escolarització infantil a Paterna

L’actual equip de govern ha destinat 1.200.000 euros a les beques d’educació

Més de 1.300 ajudes per a l'escolarització infantil a Paterna
14/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna continua amb el gran esforç pressupostari destinat a les ajudes d’escolarització d’educació infantil, aconseguint les xifra de 1.307 beques escolars concedides per al pròxim curs escolar.

Així ho ha anunciat el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha destacat que “en els últims cinc anys s’ha incrementat el nombre d’escolars becats en més d’un 61% i s’ha augmentat en un 100% la partida de Subvencions i Ajudes a l’Educació”.

En aquest sentit, el regidor ha explicat que “les beques inclouen des de la bonificació de la matrícula o el menjador, fins a les mensualitats en primer cicle d’educació infantil, unes ajudes que en alguns casos arriben a cobrir fins al 90% de les despeses”.

A més, Fortea ha destacat que “de nou les beques comprenen el curs escolar al complet, amb l’objectiu d’estendre la cobertura en Educació Infantil a totes les famílies paterneres que el necessiten”.

Quant a la quantia de les beques, per mensualitats les bonificacions van dels 60 als 80 euros en funció dels criteris exigits. A més, també es concedeixen beques de fins a un 60% del preu de la matrícula i beques de menjador que, en el cas del segon cicle d’educació infantil aconsegueixen fins al 90% de bonificació.

Així mateix, el regidor ha assenyalat que les ajudes estan disponibles per a totes les famílies empadronades en la localitat “fins i tot per a aquelles que els seus fills o filles estiguen matriculats en col·legis de fora del municipi, sempre que residisquen a Paterna”.

Finalment, Fortea ha recordat que les sol·licituds es poden realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica, “una línia de treball que volem continuar desenvolupant en el futur, perquè permet simplificar els procediments i facilita la sol·licitud de les ajudes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − cinc =