25n
25N
25N

Deu famílies valencianes tindran una beca perquè els seus fills amb diversitat funcional accedisquen a teràpia amb animals

Deu famílies valencianes tindran una beca perquè els seus fills amb diversitat funcional accedisquen a teràpia amb animals
27/01/2020 -

La Fundació Acavall entregarà dijous que ve les VII Beques #NingúnNiñoSinTerapia a deu famílies valencianes perquè els seus fills amb diversitat funcional puguen accedir a teràpia assistida amb animals i afavorir així el seu desenvolupament i qualitat de vida.

Els beneficiaris d’aquesta setena edició participaran durant tot l’any 2020 en els programes de teràpies eqüestres i teràpia assistida amb gossos de la Fundació Acavall, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

A l’acte de lliurament de les beques assistiran les famílies beneficiàries així com els representants de les empreses i iniciatives solidàries que han permés obtenir els recursos perquè aquestes ajudes siguen una realitat. Les empreses que donen suport a la iniciativa són Bayer, W&H, STILL, Aliter Advocats i TotPerCons, i se suma com a novetat aquest any Equip Humà.

Entre totes les empreses s’han obtingut els fons necessaris per a poder atorgar huit de les deu beques. Una altra de les beques és el resultat del suport dels 165 ‘teamers’ que, a través de la plataforma www.teaming.net, donen suport a la iniciativa donant un euro al mes, i l’última beca s’ha obtingut fruit d’una donació anònima d’un particular.

L’acte de lliurament serà inaugurat per la presidenta de la Fundació Acavall, Natzaret Hernández, i comptarà amb les intervencions tant d’una de les famílies beneficiàries de la passada edició, qui compartirà la seua experiència amb les teràpies assistides amb animals, així com amb una persona representant d’una de les empreses, qui valorarà la responsabilitat social corporativa com una acció ineludible i necessària.

Posteriorment, es procedirà al lliurament de les beques, on cada família beneficiària la rebrà directament de mans d’un o una representant de l’empresa que fa possible aquest suport.

“Posar-li cara a qui ajuda i conéixer la seua realitat, d’una banda, i descobrir qui està darrere de la part més humana de l’empresa que ajudarà a la teua família, per l’altre, és fonamental per a crear un teixit social on els vincles entre les persones ens facen construir una societat més justa, però també més forta”, manifesta Natzaret Hernández.

Els xiquets, xiquetes i joves amb diversitat funcional beneficiats participaran de manera setmanal, durant 12 mesos en els programes terapèutics de l’entitat. Les Teràpies Eqüestres i la Teràpia Assistida amb Gossos engloben totes aquelles activitats amb finalitats terapèutics que involucren a un cavall o a un gos en el procés d’intervenció.

Segons la Fundació, “la motivació per interaccionar amb l’animal és el motor principal perquè la persona participe en activitats que li suposen desafiaments i el desenvolupament de noves habilitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 19 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud