25n
25N
25N

661 joves de Torrent es beneficien de l’ajuda al transport

L’Ajuntament destina 90.000 € a beques de transport per a estudiants que cursen estudis post-obligatoris fora de la ciutat

661 joves de Torrent es beneficien de l’ajuda al transport
17/01/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria de Joventut, ha concedit 661 beques de transport per a joves que cursen estudis post-obligatoris fora de la ciutat. Els beneficiaris d’aquestes ajudes, incloses en el programa “En *trajecte”, ja han rebut la meitat de l’import de la subvenció. La regidora de Joventut, Nadia Marín, ha destacat “l’augment del nombre de beneficiaris que reben les ajudes que els permeten continuar els seus estudis i la seua formació”.

Són menors de 30 anys que cursen estudis post obligatoris, com a universitaris, formació professional de grau mitjà i superior, formació professional bàsica, programes de formació ocupacional per a joves amb discapacitat i ensenyaments artístics i musicals professionals o superiors, fora de Torrent. El curs anterior es van concedir 469 beques, la qual cosa ha suposat un increment de quasi 200 beneficiaris. La totalitat de l’import s’abonarà entre agost i setembre d’enguany, una vegada quede acreditat que no s’han abandonat els estudis.

L’Ajuntament de Torrent va convocar a l’octubre les beques al transport d’estudiants per un import global de 90.000 euros. Els joves que cursen els seus estudis fora de la ciutat reben entre 100 i 300 euros, segons criteris de renda familiar, per a finançar parcialment les despeses de desplaçament fins als seus centres educatius durant el curs acadèmic 2018-2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 13 =

bombers
bombers