25n
Orgull
Orgull

Manises convoca noves beques de formació per a persones amb diversitat funcional

L’Ajuntament ha signat un conveni anual amb l’Associació Patronat Intermunicipal Francisco Esteve per a col·laborar en el programa de beques de formació

Manises convoca noves beques de formació per a persones amb diversitat funcional
01/08/2018 -

L’Associació Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, que porta una gran trajectòria d’activitats la finalitat de les quals és la promoció i la tutela de persones amb diversitat funcional intel·lectual amb el fi d’aconseguir la seua inserció laboral, ha acordat un programa de col·laboració amb l’Ajuntament de Manises.

Des de l’Ajuntament s’ha demostrat una gran predisposició a col·laborar amb l’associació, duent a terme la signatura d’un conveni en el qual ambdues parts es comprometen a recolzar a la Comissió de Valoració que es constituïsca per a seleccionar als aspirants a les beques, determinar les seues competències laborals i personals i a prestar intermediació als beneficiaris de les beques.

A més, l’Ajuntament ha autoritzat l’ús d’instal·lacions municipals per a les activitats integrades dins del projecte i col·laborarà en la difusió d’activitats i actes mitjançant les seues xarxes socials i els mitjans informatius municipals.

D’aquesta forma, la localitat es mostra la seua posició en la lluita contra la discriminació laboral i la inclusió en tots els àmbits socials. El regidor de Progrés Social de l’Ajuntament de Manises, Carles López, conclou: “L’objecte d’estrényer la col·laboració entre les dues entitats se centra fonamentalment a fer efectiva la inserció laboral d’un sector de la població tradicionalment exclòs del mercat laboral i en molts casos, de la vida social, gràcies al programa Ocupat amb Suport”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + disset =