25n
25N
25N

Mislata superarà els 300.000 euros en ajudes escolars per al pròxim curs

El termini per a sol·licitar les beques escolars per al curs 2019-2020 finalitza el 19 de juliol

Mislata superarà els 300.000 euros en ajudes escolars per al pròxim curs
12/07/2019 -

Ja es poden sol·licitar les beques tant per a les escoles infantils, com les beques menjador per al curs 2019-2020 de Mislata. Des de l’Ajuntament de la localitat es continua apostant per impulsar ajudes que faciliten l’accés als veïns i veïnes a aquest tipus de serveis públics. D’aquesta manera, es preveu una inversió de 120.000 euros de setembre a desembre – més la inversió que es farà a partir de gener, superant en total els 300.000 euros – per a finançar les ajudes escolars per al pròxim curs acadèmic.

Com ha explicat el regidor de Serveis Socials de Mislata, Ximo Moreno, a València Extra, “les subvencions per a les Escoles Infantils per al pròxim curs experimentaran una important ampliació respecte als límits econòmics per a poder sol·licitar-les i a la quantia de les ajudes, que possibilitarà l’accés a les rendes mitjanes, facilitant que un major nombre de ciutadans puguen accedir a unes ajudes que potenciaran la conciliació familiar. Sens dubte, un dels objectius del govern municipal”. Un augment molt significatiu – 94.000 euros més- que, des de Serveis Socials, s’ha estimat superaran els 300.000 euros en ajudes.

El termini de presentació finalitzarà el pròxim 19 de juliol, i els beneficiaris d’aquestes ajudes podran ser, per a les beques de les escoles infantils, les famílies amb fills o filles menors de tres anys o nascuts abans del 31 de desembre de 2019 que estiguen matriculats o tinguen una plaça reservada en una escola infantil de la localitat autoritzada per la Generalitat Valenciana.

D’altra banda, per a les beques menjador, es podran beneficiar les famílies amb fills o filles en Educació Infantil, Primària i Secundària que assistisquen a centres en els quals aquest servei no estiga ja subvencionat per l’administració autonòmica, però també aquelles famílies que, encara podent accedir a la convocatòria anual de la Conselleria, no cobrisquen les seues necessitats amb l’import concedit.

La quantia de les ajudes es concedirà tenint en compte els ingressos bruts de la unitat familiar. En aquest sentit, en les beques per a les escoles infantils, es cobrirà el 100% del cost, descomptant el bo concedit per la Generalitat, en el cas de rendes de fins a 484 euros al mes (IPREM mensual menys 10%); en rendes de fins a 537,84 €/mes (IPREM mensual), l’ajuda serà de 100 euros; i finalment, 75 euros per a les famílies amb una renda per càpita de fins a 645,408 €/mes (IPREM mensual més 20%).

Quant a les beques de menjador escolar, les famílies amb ingressos de renda per càpita de fins a 392 euros al mes, se subvencionarà el 100% del cost; amb rendes de fins a 431,2 €/mes, el 75% del cost; i amb rendes de fins a 470,4 €/mes, el 50% del cost. A través de la web de l’Ajuntament, també es pot consultar tota la informació amb major detall.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 3 =

mercat medieval ontinyent