25n
25N
25N

Més de 1,6 milions d'euros per a les beques menjador del curs 2018/2019

Més de 1,6 milions d'euros per a les beques menjador del curs 2018/2019
23/05/2018 -

Les beques menjador per al curs 2018/2019 ja s’han tramitat i ja es poden sol·licitar en els Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS) de la ciutat de València, tal com ha informat hui la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, durant una visita CMSS de Benimaclet.

La regidora ha valorat «les polítiques socials que impulsem des del Govern municipal de Joan Ribó» i ha recordat «que després de dos increments consecutius que han suposat més d’un milió d’euros, hem aconseguit triplicar la quantia que dedicava l’anterior equip de govern a les beques menjador, de forma que ara podem arribar a més de 1.600 escolars de València, una xifra rècord en la nostra ciutat».

Les ajudes de menjador estan destinades a xiquets i xiquetes de zero a tres anys en els col·legis concertats i de zero a sis anys en els col·legis públics per al curs 2018/2019.

La beca cobreix els mesos de setembre i juny «i, per primera vegada, en haver augmentat la quantia, permetrà a les famílies cobrir el 100% del cost del menjador, en contra del que passava abans, que calia que les famílies pagaren la diferència de preu entre la subvenció i el cost real del menjador».

Les ajudes es defineixen com a ajudes econòmiques de caràcter social, destinades a garantir l’alimentació de menors especialment vulnerables per pertànyer a famílies en situació de precarietat econòmica i/o famílies que són ateses per programes de servicis socials de l’Ajuntament de València, sobre la base de circumstàncies socials i familiars específiques.

Per segon any, l’Ajuntament ha realitzat «un esforç significatiu», incrementant la quantia econòmica destinada a aquestes ajudes, enguany amb un total de 482.067 euros més, de manera que de 1.167.273 euros aprovats l’any passat, enguany la Junta de Govern Local va aprovar el 27 d’abril un pressupost d’1.649.340 euros per a estes ajudes.

«Este increment suposarà la concessió d’almenys 500 ajudes més que el curs anterior. Cal recordar que fa tres anys l’ajuda era de 511.000 euros, de forma que la quantia de les beques menjador s’ha triplicat en dos anys», ha conclòs Consol Castillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 10 =

CCCC
torrent